Beskrivning

Fullt fungerande. Sparsamt använd. Kommer med dubbla batterier, laddare, diverse strömförjsörjningskablar,. reservdioder, fjärrkontroll, färgpaneler samt förvaringsväska.

Aputure Amaran HR672C är en LED-videolampa som är populär bland videoproducenter och fotografer för dess mångsidighet och höga prestanda. Den erbjuder justerbar färgtemperatur från 3200K till 5500K, vilket gör det möjligt att anpassa ljuset efter olika miljöer och ljusförhållanden. Lampan är känd för att ge ett mycket mjukt och jämnt ljus utan hårda skuggor, vilket är idealiskt för porträtt och intervjuer.

HR672C har en ljusstyrka på 672 LED-ljus som kan justeras i styrka från 0 till 100% utan att flimmer uppstår, vilket är viktigt vid videoinspelning. En annan fördel med denna modell är dess kompakta storlek och låga vikt, vilket gör den enkel att transportera och använda i fält. Den drivs antingen med AC-adapter eller batterier, vilket ger flexibilitet i olika situationer.

Den kommer också med en trådlös fjärrkontroll, vilket möjliggör fjärrjustering av ljusstyrkan och färgtemperaturen, vilket kan vara mycket praktiskt när lampan är placerad på svåråtkomliga ställen. Aputure Amaran HR672C är därför ett utmärkt val för både professionella filmare och hobbyvideografer som behöver tillförlitlig, högkvalitativ belysning.

Objektnr 633428980

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 11:17

LED-videolampa: Aputure Amaran HR672C

Utropspris

|0 Bud

799 kr

Slutar om

tedyw

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

42 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?