Beskrivning

Nytt i förpackning.

Förbättrad 30,5cm ringlampa med RGB: UBeesize cirkellampa har 240 kvalitets LED-pärlor och en effekt på upp till 20W. Det ger dig möjlighet att justera färgtemperaturen eller ljusstyrkan godtyckligt.

Ringljuset lyser upp din omgivning dramatiskt och gör ditt ansikte mer attraktivt med en mer tredimensionell känsla. Det är ett fantastiskt multifunktionsringljusstativ som du kan använda inomhus och utomhus.
Olika ljuslägen berikar dina innehållsbakgrunder.

170cm hopfällbart telefonställ för selfiestick: höjden på stativet kan enkelt justeras upp till 43-170cm om det behövs. Lås upp läget mellan selfiestick-stativ och telefonstativ. Den justerbara foten och 360° roterande huvud ger dig olika fotograferingsvinklar på några sekunder. Telefonklämman kan rymma enheter med en bredd på 5,3-14,7cm vertikalt eller horisontellt.

Design med genomtänkta detaljer: denna selfie-stativstav är gjord av högkvalitativt aluminium. Silikonkuddarna skyddar enheter från repor eller fall. Fjärrkontrollen ansluts via Bluetooth och är idealisk för att ta bilder vid behov. Fälls enkelt ihop och passar i en kompakt resväska så att du kan ta den var som helst för livestreaming, vloggning, möten, youtube, TikToks, etc.

Medföljer; ringljus, stativ, telefonhållare och avtryckare.

Titta även på mina andra annonser.
Samfraktar, kontakta mig efter vunnet köp.
Ansvarar ej för fraktbolagets slarv efter att paketet/brevet är inlämnat.

Objektnr 632142941

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 14:26

RGB Ring Light Selfie Live Stream Tik Tok YouTube

Pris

299 kr

SC-shop

malmö, Sverige

5.0

SC-shop

Verifierad

Toppsäljare

473 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?