Beskrivning

Ny aldrig använd islåda med lock.

Info från tillverkaren:

Lätt att ta ur form
- Den fyrkantiga isformen använder en typ av push för att snabbt släppa isbitar. Placera bara isbrickan upp och ner på isbrickan, tryck lätt med fingrarna, isen kan enkelt pressas in i facket. Den runda isbrickan öppnar helt enkelt locket och vrider facket något för att släppa ut isen.

Tvåskiktsdesign - Denna isform antar tvåskiktsdesign, det översta lagret består av 28 kubiska nätverk och det nedre lagret består av 26 sfäriska former. Flerskiktad stapling, en mängd olika kollokationer, locket på glassmaskinen har små hål.
BPA-fri
- Iskubbrickan är tillverkad av PP-plast av livsmedelskvalitet. Den genomskinliga ishinken är tillverkad av högkvalitativ PET-plast och går inte sönder lika lätt som den billigare konkurrensen. Den är säker för kontakt med livsmedel och tål låga temperaturer. Isformar med lock kan användas och frysas under lång tid.
Stor kapacitet
- Storleken på dessa isbitar är 22 x 11 x 9,6 cm, de kan staplas bra. Kylare med stor kapacitet, det finns tillräckligt med isbitar för familjen, picknick, gå ut, utomhusgrillning, hemgjorda iska-drycker. Detta kylarlock är utrustat med ett handtag på toppen, vilket är mycket bärbart.

5-i-1 multifunktionsset - Designpaketet för ishink innehåller: fyrkantig ishink + rund ishink + isskopa + behållare + lock + isklämmor, olika former av isbitar brickor för att möta dina olika behov, det hermetiska locket håller isen fräsch och hygienisk genom att förhindra att isen fryser absorberad lukt.

Objektnr 632877462

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 20:40

NY 5-i-1 islåda med lock + tillbehör * Stor kapacitet

Såld för

139 kr
Annonsen är avslutad

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

132 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?