Beskrivning

NY / Oanvänd Stektermometer 50-300 grader, LCD, IP66 magnetfäste Köttermometer Temola TM20

?Ultrasnabb och exakt instant?TEMOLA TM20 köttermometern har 4,6 tums livsmedelskvalitet sond i rostfritt stål med en exakt sensor ger 2–3 S svarstid, med en noggrannhet på 1 °C och ett brett temperaturområde på -58 ° F – 572 ° F (-50 ° C – 300 C); Grilltermometer kan effektivt tillräckligt för att avgöra om maten är väl tillagad. Stektermometern är perfekt för kött, mat, godis, mjölk, vatten, olja, bakning, grill, grill, rökare.
?Vattentät enligt IP66? – Kökstermometern är tillverkad av högkvalitativ, vattentät och miljövänlig ABS-plast, vilket innebär att det är lätt att tvätta termometern köket under rinnande vatten.
?Energisparande/lätt att använda? – Kärntemperatur-termometern innehåller två AAA-batterier. Vattentermometer med ljusa ljus, lätt att läsa dag och natt.
?Bekväm förvaring? – Barntermometer har en inbyggd stark magnet som enkelt kan fästas på ytan av hushållsapparater. Med krokdesignen kan du hänga upp den var du vill. Den digitala grilltermometern levereras också med en högkvalitativ påse, du kan förvara alla delar tillsammans i väskan. Temperaturstyrningen är tryckt på baksidan av termometern för vanliga köttsorter.
?Rikliga komponenter och tillbehör?- Hushållstermometern levereras tillsammans med 2 AAA-batterier, 1 påse och detaljerad bruksanvisning. Alla dessa tillsammans gör det till ett stort värde för ditt smarta val.

Objektnr 631332185

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 11:22

NY Stektermometer 50-300 grader, LCD, IP66 magnetfäste Köttermometer Temola TM20

Såld för

89 kr
Annonsen är avslutad

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

118 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?