Beskrivning

Manuell bröstpump med nappflaska

Bröstpump Baby Nipple Manuell sug Mjölkpump Mata Bröst Pumpar Mjölkflaska Sug Efter förlossning BPA-fri

Funktioner:

Ergonomiskt handtag - Denna bröstpump är ergonomiskt utformad och lätt att använda, samtidigt som den hjälper till att minska hand- och handledströtthet vid amning.

Bekväm och hygienisk - Denna silikonbröstpump är gjord av högkvalitativt silikon av livsmedelskvalitet, BPA-fritt, vilket säkerställer att din bröstmjölk förblir naturlig och säker för ditt barn att amma. Denna manuella bröstpump är silikonbeständig mot höga temperaturer, vilket gör den säkrare att använda.

Bekväm och tyst - Denna handkontrollerade bröstmjölksvakuum låter dig justera suget för optimal komfort och effektivt bröstmjölkflöde. När mjölken börjar rinna kan du byta till den längre sidan av handtaget, vilket kommer att skapa en långsammare sugcykel för att få ut det mesta av mjölken.

Justeringsspak - Denna manuella bröstpump bryter mot bristerna hos traditionella manuella bröstpumpar som inte kan justeras. Handpumpar ger mammor bättre resultat när de pumpar bröstmjölk och använder mindre när de pumpar under ett bekvämt vakuum. Dags att suga ut mer mjölk.

Lätt att rengöra - Rengör pumpen och locket med vatten, det rekommenderas att lägga pumpen i kokande vatten i 3-5 minuter.

Innehåller: Varje bärbar manuell bröstpump kommer med en liten flaska för att förvara bröstmjölk för omedelbar användning eller säker förvaring i kylen.

Specifikationer:

1. Produktnamn: Manuell bröstpump

2. Produktstorlek: 190*65mm

3. Material: livsmedelskvalitetssilikon

4. Produktvikt: 250g

Lägga märke till:

Tvätta händerna innan du pumpar eller hanterar bröstmjölk.

Innan du pressar bröstmjölk, applicera en varm handduk på bröstet, massera för att stimulera vårtgården och gör bröstet helt täppt.

Uttryck med den betoning som passar dig. Sluta när dina bröst eller bröstvårtor känns ömma.

Produkterna inkluderar:

1 * 5 oz/150 ml bröstpump

1 x napp

1 x bruksanvisning

Objektnr 631811049

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 10:10

Manuell bröstpump med nappflaska

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

XYPEROX

Göteborg, Sverige

Verifierad

36 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?