Beskrivning

Lars Falks inbundna bok om naturens skafferi som står och väntar på oss, underbart foto av J-Å Bengtsson. Här får du lära dig ta vara på både svamp och bär, se bifogade bilder och bokbeskrivning nedan för mera info om innehållet. ISBN 9789174862041, 118 sidor, Atlantis Förlag, Fint skick. Mått: 265x265x18 mm och vikt 850 g. Skog och natur

Bokbeskrivning
Författarens ord: Känner du som vi en längtan tillbaka till maten du inte bara lagar själv. Utan också till maten du skaffar själv. Förvarar själv. Förbereder själv. Känner du som vi längtan efter ett gammaldags skafferi, fyllt med burkar, flaskor och krukor prydligt ordnade. Känner du som vi att mycket av den kunskap som fanns i forna tiders kök håller på att gå förlorad, att många fina råvaror tappas bort. Råvaror som många gånger är alldeles gratis. Känner du som vi en allt starkare dragning till skog och mark, till det enkla i naturen. Känner du som vi ett nyvaknat intresse för allt det fantastiska som händer mellan tallarna och granarna, sådana under som ger liv åt ett blåbär, åt en karljohan. Känner du som vi att köket är hemmets trivsammaste rum. Att aktiviteten där skapar gemenskap. Känner du som vi hur man vill kombinera alla dessa nyvunna känslor, hur promenaden i skogen kan bli dubbelt så meningsfull när den slutar i köket. Känner du som vi då kommer du att ha lika stor glädje av att läsa och titta i den här boken, som vi har haft av att göra den.

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektnr 632447427

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:42

Skogens skafferi - Vägen till bär- och svampriket

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

88 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?