Beskrivning

En väl omhändertagen kokbok från TV-serien The Sopranos. Boken är i mycket gott skick.

Mer om boken:
Författare: Allen Rucker - Michele Scicolone
Förlag: Prisma
Utgivningsår: 2003

Baksidestext "Det har blivit dags att summera tv-året. Självklar etta: 'Sopranos' (SVT). Bara bättre och bättre. Som thriller, som drama, som svart komedi." Så skrev Jan Olov Andersson i Aftonbladet. Och nu kommer kokboken! Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk 'Mama' och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept!
"En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande", skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York om den amerikanska utgåvan. Ja, här får vi möta människorna och familjerna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Ur innehållet: kokkonsten i Neapel, Sopranos familjetraditioner (Corrado jr.); söndagmiddag (Janice Soprano); mat till familjen (Carmela S.); Mia cucina (Artie Bucco); mat för hela klanen (Charmaine Bucco); Ilska, skuld, ensamhet och mat (Dr. Jennifer Melfi, psykologen); min mammas mat (Paulie); mat för passion ( Adriana La Cerva); grilla på italienska (Anthony Soprano), "Om jag inte kan äta kan jag lika gärna dö" (Bobby Bacala).
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur - allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m. En generös bok!
Budgivning och köpavtal:
Genom att lägga ett bud eller genomföra ett köp godkänner du att ingå ett bindande avtal. Se till att du är noga med att läsa hela annonsen och förstå villkoren innan du lägger bud eller genomför ett köp.

Betalning:
Betalning förväntas inom 2 dagar efter avslutad auktion eller köp. Jag använder Traderabetalning.

Frakt:
Fraktkostnader och leveransvillkor anges tydligt i annonsen. Köparen ansvarar för eventuella fraktkostnader om inget annat anges. Jag strävar efter att skicka varan så snart som möjligt efter mottagen betalning. Jag erbjuder samfrakt.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick. Granska bilderna noga och läs beskrivningen för att få en bild av varans skick. Defekter som syns på bilder och/eller beskrivs i annonstexten är inte
anledning till en reklamation.

Kommunikation:
Jag värdesätter tydlig och öppen kommunikation. Om du har några frågor eller bekymmer, vänligen kontakta mig genom Traderas meddelandesystem innan du lägger bud eller genomför ett köp. Jag strävar efter att svara inom 24-48 timmar.

Feedback:
Efter avslutat köp uppskattar jag om du tar dig tid att lämna feedback. Jag gör mitt bästa för att erbjuda en positiv och pålitlig köpupplevelse, och din åsikt är viktig.

Objektnr 632889851

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 18:53

The Sopranos Kokbok: Sammanställd av Artie Bucco - Italiensk Matlagning

Pris

289 kr

MajsansGrejer

Halmstad, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen