Beskrivning

Italienska desserter, av TV-mannen Bo Hagström (text) & Robert Maglia (recept)

Syndigt gott! Kaloribomberna efter maten väcker ofta dubbla känslor. Men det finns en väg till ångestfri och sinnlig njutning: La dolce vita italiana! Italienarna har en avslappnad inställning till efterrätter. Ofta är det stundens ingivelse som får styra; säsongens frukt och bär, en perfekt mogen ost eller ett läckert bakverk hos den lokala bagaren. Italienarna presterar ofta efterrätter som är svårslagna. Boken bjuder på de läckraste desserterna från Italien i urval av Bo Hagström och Robert Maglia. Robert Maglia står för recept och tillagning och Bo Hagström för text och anekdoter.

Bo Hagström känd från Tv-programmet Solens Mat och böckerna Solens Mat, Solens Smak och Solens Öar.

Maglia har jobbat på topp­restauranger som Bagatell i Oslo och Saison i Köpenhamn. Han har jobbat tillsammans med Leif Mannerström på Sjö­magasinet i Göteborg - en imponerande meritlista.

Numera är Robert även författare. Tillsammans med Bo Hagström har han gett ut boken "Italienska Desserter" samt "Italienska Klassiker" som är den andra boken i en trilogi.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 273/200 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 550 gram
Sidantal 93
Författare Bo Hagström
Recept Robert Maglia
Foto Tomas Yeh
Förlag ICA Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2009 (första utgåvan)
ISBN 91-534-3186-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631429636

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:34

Italienska desserter, av Italienkännaren Bo Hagström

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?