Beskrivning

Dags för dessert, av Ingela Persson

I dag består efterrätten ofta av ett färdigt paket glass eller en chokladkaka, även när vi bjuder andra på middag och har lagt ner timmar i köket på fantastiska förrätter och varmrätter. Nu är det dags att återerövra efterrätten, den riktiga efterrätten. Att njuta av säsongens bästa bär och frukter, botanisera i delikatessbutikernas chokladhyllor, experimentera med hemmagjord glass och sorbet.

Dags för dessert innehåller 90 frestande skapelser för alla tillfällen. Recepten är enkla att följa och boken innehåller allt från riktigt lättlagade desserter till mer avancerade. Författaren delar dessutom med sig av sina bästa tips för hur man kan variera recepten, till exempel beroende på tillgången på färska bär eller om man vill byta smaksättning på sin Crème brûlée. Boken ger också svar på frågor när det gäller olika ingredienser Måste man alltid använda choklad med 70 % kakaohalt? Hur fryser man bäst in bär och frukt? Vad är det egentligen för skillnad på smör och margarin? Vaniljstång, vaniljsocker, vaniljessens och vanillinsocker vad ska man välja?

Boken är indelad i sju kapitel: Bär, Rabarber & fläder, Frukt, Glass, sorbet & granité, Klassiker, Choklad, Gott till kaffet samt receptregister.

Den häftade boken (s k danskt band) i förlagets dekorerade, mjuka ”pärmar” är i ett mycket gott bruksskick, mycket nära nyskick! Boken är läckert illustrerad med de smaskigaste fotografier i färg på alla läckra bakverk som beskrivs i boken.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 225/185 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 495 gram
Sidantal 128
Författare Ingela Persson
Förlag Natur och Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 91-27-35625-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631429563

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:33

Dags för dessert

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?