Beskrivning

Chokladen har med sin varma färg, unika konsistens, förföriska doft och underbara smak varit ett av våra mest omtyckta och oemotståndliga livsmedel ända sedan den kom till Europa för flera hundra år sedan. Vare sig du bakar kakor eller en stor och härlig tårta är choklad den ingrediens som verkligen får det att vattnas i munnen.

Choklad 70 recept att älska är verkligen en bok för alla chokladälskare. Man kan göra så mycket med choklad... såser, glass, kakor, pajer, tårtor, drinkar, konfekt... ja, listan kan bli hur lång som helst. Och vill du testa att laga med choklad på olika sätt, så är det här en bok för dig.

Här kan du till exemel göra en pepprig men silkeslen panna cotta med jordgubbssås, eller frasiga smördegspuffar med vit choklad och hallon, eller en oemotståndlig Rocky road-paj, eller något av de andra 67 smarriga recepten. Gå loss i chokladhyllan och i köket och bara njut av resultaten ljuvligt mättade med chokladsmak.

Skick: bra, begagnat skick. Se bilder för egen bedömning av skick.

Författare: Patrik Granquist
Översättare: Adrian Tinz
ISBN: 9789185605154
Språk: Svenska
Vikt: 376 gram
Format: Kartonnage
Förlag: Bonnier Impact
Antal sidor: 127 sidor
Dimensioner: 156 x 216 mm; Ryggbredd 13 mm
Utgiven: 2008-08-29

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (11)

Objektnr 625064631

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CHOKLAD: 70 RECEPT ATT ÄLSKA - PATRIK GRANQUIST - KARTONNAGE

Pris

129 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 320 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?