Beskrivning

Choklad & praliner - Förföriskt goda praliner, kakor, tårtor, cupcakes och mousser, av Eliq Maranik
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, kategori: Choklad.

Motivering: "Chokladens väg från kakaoträdet till pralinen beskrivs i denna vackra bok. Här görs hantverket så enkelt, att recepten lätt kan användas i hemmaköket. En inspirerande bok för alla som älskar choklad."

Choklad & Praliner är en bok fylld av praliner, småkakor, mjuka kakor och desserter som alla har choklad som grundingrediens. De många recepten har som utgångspunkt att det ska vara enkelt att lyckas hemma i det egna köket och göra succé med frestande och smakrika chokladbakverk.

Förutom avsnitt om chokladhistoria, olika chokladbönor och chokladtillverkning innehåller boken praktiska tips om temperering, doppning och garnering samt vilka verktyg du behöver för att lyckas. Här finns också många handfasta råd i synnerhet för att göra chokladpraliner, som kräver en del övning och träning. Och ju duktigare du blir på att välja rätt råvaror, desto större blir smakupplevelsen.

Choklad & Praliner är en färgstark och inspirerande bak- och dessertbok som vänder sig till alla glada hemmabagare och hemmakonditorer. Illustrerad med förföriska fotografier som inbjuder till chokladkalas.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 262/205 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 935 gram
Sidantal 159
Författare Eliq Maranik
Förlag Grenadine (Stevali)
Språk svenska
Utgivningsår 2013
ISBN 91-86287-43-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631546424

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:29

Choklad & praliner Förföriskt goda praliner, kakor, tårtor, cupcakes och mousser

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?