Beskrivning

En handbok choklad, av Örjan Westerlund & Jerry Lindahl. Ytterligare en av de populära handböckerna från Grenadine Bokförlag (specialiserade på böcker om livets goda, främst destillerade drycker och... choklad)

Varför är det så intressant med choklad? Räcker det inte med att det är gott? Jo, jo, men vore det inte bra att veta mer om vad som gör en del choklad mycket godare än annan? Visste du till exempel att smaken inte bara hänger på procenten? Hög kakaohalt är inte detsamma som bra choklad. Vår tanke med att skriva en bok om choklad är att öppna ögonen och skingra en del svammel. Vi vill inte tala om rätt eller fel, lika litet som vi kan bestämma vilken dessert som är godast. Ambitionen är att ge dig nycklarna till ett bättre val nästa gång du köper choklad. När allt kommer omkring är det bara du själv som kan avgöra vad som är gott eller inte. Lita inte på förståsigpåarna, lita på dig själv och din egen smak.

Jerry Lindahl är en pionjär inom provning som hållit låda sedan mitten av 1990-talet. Tidpunkten kanske inte är pionjärmässig, men väl bredden och djupet. Choklad ihop med öl, destillat och cigarrer. Herr J. Lindahl, som artistnamnet är, förmedlar även här konnässörens budskap utan snobbighet. Budskapet är enkelt: Livet är för kort för obehaglig choklad! Örjan Westerlund, nyfiken och med okuvlig vilja att prova nya saker. Ett brinnande intresse för whisky blev en whiskybok. Nu har denne nyblivne chokladälskare slagit sig ihop med herr J.Lindahl. Resultatet är en chokladbok. Även den skriven med ambitionen att med god humor skapa klarhet mellan fakta och tyckande. Medförfattare är Marie Törnblom.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/170 mm
Ryggbredd ca 9 mm
Vikt ca 320 gram
Sidantal 58
Författare Örjan Westerlund & Jerry Lindahl
Recept Marie Törnblom
Förlag Grenadine Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2004 (första upplagan)
ISBN 91-85329-01-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631546162

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:27

En handbok choklad

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?