Beskrivning

Alla sorters kakor – från småkakor till kondisfint

Alla sorters kakor är en kokbok full av bak- och kakglädje. Här blandar matskribenten och kokboksförfattaren Kristina Eriksson recept från barndomen som chokladbiskvier, radiokaka och strassburgare med dagens klassiker som cupcakes och macarons.

Här bullas det också upp med tårtor, långpannerutor, cheesecakes, bullar, muffins, sockerkakor, konditorifint, snabbakat och småkakor – många gånger bakade med en twist!

Recepten, som är enkla att följa och kan användas av alla, har hämtat inspiration från både den svenska baktraditionen och platser som Italien, USA, Frankrike och Latinamerika. Här finns till exempel recept på jordnötskolakakor, dulce de leche-tårta med lime och vit choklad, päronkaka med valnötter och honung, toscakaka med äpple och nutella och Philadelphiakaka med björnbärssylt och mycket, mycket mer. Alla sorters kakor är verkligen kakboken för alla tillfällen och smaker.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Den är mycket rikligt illustrerad med fina fotografier i färg, dels på de omskrivna kakorna, dels från diverse kaffekalas...

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 249/176 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 490 gram
Sidantal 125
Författare Kristina Eriksson
Förlag Bokförlaget Semic
Utgivningsår 2013
Språk svenska
ISBN 91-552-5920-4

Porto
: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631544387

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:16

Alla sorters kakor – från småkakor till kondisfint

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?