Beskrivning

Cake Hero - Recept för unga bagare, av Roy Fares

Fram med visp och slickepott - här ska bakas! Tillsammans med Roy Fares lyckas du extra bra med dina cookiesar, bullar och tårtor.

Om du gillar att baka så har du något gemensamt med Roy. Han är mästerkonditorn som älskar att skapa i köket, och som gärna delar med sig av recept och tekniker till yngre bakningsintresserade.

I Cake hero gör han just det. Boken innehåller roliga recept, många bilder och en liten bakskola. Och förstås tips och råd på hur du lyckas med dina sötsaker.

Här finns cirka 35 recept på små godbitar, cookiesar, mjuka kakor, bullar, pajer, bakelser och tårtor. Självklart smakar allt underbart gott. Så ta chansen att bli en superhjälte vid fikabordet!

”11-åringen älskar boken. Bra val av recept. Snyggt och inspirerande upplägg av text, bilder & tips! För yngre barn perfekt tillsammans med vuxen. Bra svårighetsgrad när barnen ska börja baka på egen hand.”

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier och teckningar i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 228/176 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 465 gram
Sidantal 119
Författare Roy Fares
Förlag Bonnier Fakta
Språk svenska
Utgivningsår 2017
ISBN 91-7424-639-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631542728

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:08

Cake Hero - Recept för unga bagare – av Roy Fares

Utropspris

|0 Bud

115 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?