Beskrivning

Bröd och pizza - Surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar, av Martin Johansson. Detta är ytterligare en bok av hemmabagaren Martin Johansson, som blev Sverigeberömd när han kom ut med sin första bok SURDEGSBRÖD!

I den här boken bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar. Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare! Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd. Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit! Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.

Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. Och så går Martin på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.

”Min absoluta favoritbok när det kommer till brödbakning. Har använt recepten flera gånger med lika bra resultat. Trodde inte man kunde baka så goda/fina bröd utan varken degblandare och jäst. Som vanligt är Martin Johanssons bakbok en trevlig och läsvärd bok.”

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier, huvudsakligen i färg, främst av Martins utvalda bakverk men även av honom själv i aktion vid bakbordet.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 250/200 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 740 gram
Sidantal 157
Författare Martin Johansson
Förlag Natur & Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 2012
ISBN 91-27-13319-8

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631430137

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:39

Bröd och pizza - Surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar

Utropspris

|0 Bud

260 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?