Beskrivning

Om mat - dryck och andra njutningsmedel – läsglädje för finsmakare, av Per-Anders Hellqvist

Ett urval bevingade och obevingade ord, ordspråk, talesätt, slogans, stilblommor och andra tänkvärda och roande formuleringar.

"Den här boken har jag inte skrivit, den har jag stulit. Citatsamlaren är en ordkleptoman. För den som har till daglig uppgift att formulera sig i ord - författaren, journalisten eller den PM-skrivande byråkraten - ligger det en särskild förbjuden glädje i att välja bland tänkvärda formuleringar, som andra har åstadkommit, vare sig dessa har uppstått som resultat av talang, kunskap, tillfällig ingivelse eller ögonblick av förvirring. Om dessa utvalda ord handlar om mat och dryck blir vällusten extra intensiv; orden kan ibland smaka nästan lika utsökt som de kulinariska fenomen de beskriver. Smaka själv! Bordet är dukat".

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Den är illustrerad med svartvita reproduktioner.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 218/144 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 410 gram
Sidantal 214
Författare Per-Anders Hellqvist
Förlag Gidlunds
Språk svenska
Utgivningsår 1991
ISBN 91-7843-040-2

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631269914

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:16

Om mat - dryck och andra njutningsmedel – läsglädje för finsmakare

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?