Beskrivning

Restaurangernas bok - med originalrecept från 40 av Stockholms bästa krogar - utgiven i anslutning till Restaurangernas dag 1997, av Cristina Erikson och Annica Triberg

Originalrecept från 40 av Stockholms bästa krogar 1997. Den Gyldene Freden, Fredsgatan 12, Grands Veranda, Greitz, Hannas krog, La Brochette, Riche, Ringboms Kök och Bar, Tempel Bar, Wasahof och många fler.

Marinerad och getostfylld aubergine, Kanelglass, Örtöverbakad gösfile med hummersås, fisk- och skaldjurscocktail, Grillat kycklingbröst med citrongräs, Moules mariniers a la brochette, Saltimbocca på abborre, Laxburgare med ingefärs- och senapsglasyr är några av recepten som presenteras tillsammans med restaurangerna.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg av såväl omskrivna maträtter som interiört från de omskrivna restaurangerna.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 308/242 mm
Ryggbredd ca 11 mm
Vikt ca 580 gram
Sidantal 189
Författare Cristina Erikson och Annica Triberg
Förlag Informationsförlaget
Språk svenska
Utgivningsår 1997
ISBN 91-7736-405-8

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631269155

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:09

Restaurangernas bok

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?