Beskrivning

Bokbeskrivning:
Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget ? Strandrestaurangen i Mariefred ? i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.

Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.

Lite använd så i bra skick utan namn och anteckningar!

Objektnr 632502643

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 13:31

Buffé! Från mingel till festbuffé

Pris

85 kr

bjornqviste

Ljungby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

112 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?