Beskrivning

GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN + GRYTOR OCH ANDRA ALLT-I-ETT-RÄTTER

GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN - Jan Hansson och Camilla Lindqvist - Semic förlag 2012 - Kartonnage i mycket gott skick.

Långkok, grytor och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok.Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!

GRYTOR OCH ANDRA ALLT-I-ETT-RÄTTER - Lena Söderström - Semic förlag 2009 - Kartonnage i mycket gott skick.

Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan vara en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan helt enkelt serveras med nybakat bröd. Eller kanske någon innehållsrik ugnsrätt som fyller köket med väldoft Â… Att svepa in varje portion i ett foliepaket gör också middagen doftande och annorlunda!Lena Söderström, matskribent och författare till fler matböcker, bjuder här också på gratänger, sallader och pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt är lättlagat och de flesta rätterna sköter sig själva i ugnen eller på spisen. Vardagsrätter blandas med bjudmat som passar till festliga tillfällen. Och visst finns också desserter som även de lagas allt-i-ett! För de aptitretande bilderna svarar Ulrika Pousette.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 556302595

Visningar 290

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN + GRYTOR OCH ANDRA ALLT-I-ETT-RÄTTER

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 201 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?