Beskrivning

ANNAS ÖRTAGÅRD + KÄRLEK, OLIVER OCH TIMJAN

av Anna Bergenström

ANNAS ÖRTAGÅRD - Bonniers förlag 1993 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

Anna Bergenström, kulinar författare och matskribent skriver här om hur man skapar och sköter en kryddträdgård. Och kryddor och mat hör ju som bekant ihop så här finns godarecept med rötter i hennes egna rötter från Frankrike . Underbara tips och vackra bilder på arrangemang och planteringar . En bok som blivit en klassiker för de som både är intresserade av örter matlagning och trädgård! Det här är en guldgruva att ösa ur!

KÄRLEK, OLIVER OCH TIMJAN - Anna och Fanny Bergenström - Bonniers förlag 2002 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

MAT FÖR HARMONI OCH HÄLSA. Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, komma i balans och få mycket mera ork.KÄRLEK står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.OLIVER står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.TIMJAN som är en av de kryddor vi använt i hundratals år står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. Men det finns också några recept från Sydamerika och många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om att äta fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept och många läckra desserter. Kärlek, oliver och timjan med mat från flera världsdelar innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 556158749

Visningar 327

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ANNAS ÖRTAGÅRD + KÄRLEK, OLIVER OCH TIMJAN Anna Bergenström

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 226 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?