Beskrivning

X-Adapter ver 8 breakoutboard för att ansluta upp till 16 grafikkort till ett och samma nätaggregat för exempelvis server eller mining. 16 stycken 6-pin PCIe-kablar medföljer också. OBS! Nätaggregat ingår ej. Begagnat i bra skick, kommer med 12 månaders garanti från BilligTeknik.

---

Välkommen till BilligTeknik på Tradera!
Hos oss handlar du tryggt begagnad elektronik som är genomgången, testad, klassificerad och som alltid kommer med 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt. Vi har över 300 000 nöjda kunder, och vi är säkra på att du också kan bli en av dem!

Köpvillkor
Vi skickar inom Sverige och erbjuder endast frakt genom DHL, alternativt avhämtning på vårt lager i Lund (öppet vardagar 10-17). Vi samfraktar om du vinner flera auktioner inom 24 timmar och du betalar då bara för den dyraste frakten. Begär ett samfraktspris genom Tradera efter dina köp så ordnas detta automatiskt. Betalning sker genom Traderas integrerade betalsätt och med de betalalternativ som där erbjuds, vilket inkluderar Swish, kortbetalning och Klarna. Vi skickar i de allra flesta fall din auktionsvinst inom en arbetsdag efter genomförd betalning och leveranstiden är i allmänhet 1-2 dagar.

Hör av dig om det är något du undrar över så återkommer vi med svar inom 24 timmar på vardagar!

Objektnr 632815307

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:26

X-Adapter v8 breakoutboard för att koppla 16 grafikkort till nätagg inkl kablar

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

billigteknik

Lund, Sverige

billigteknik

Företag

1 625 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?