Beskrivning

Tre bra böcker från Paulo Coelho. Fint skick. Samfraktar.

Bokbeskrivning:

Brida- BRIDA, en ung och vacker irländsk kvinna, uppsöker en mästare för att lära sig magi. Mästaren tvekar, trots att han ser att hon har en gåva, men beslutar sig sedan för att ställa henne inför en rad hinder som ska hjälpa henne att övervinna sin rädsla. Sökandet efter magin leder henne också till häxan Wicca, som börjar undervisa henne i häxornas grundläggande mysterier. Med Wiccas hjälp ger sig Brida ut på en inre resa för att finna sin gåva; hon upptäcker andra liv och reinkarnationer och måste konfronteras med sin längtan, sina farhågor, sin oro.

VALKYRIORNA- Varför lyckas vi alltid förstöra det vackraste i tillvaron? Det är frågan som Paulo Coelho ställs inför i den här romanen som handlar om att konfronteras med sitt förflutna. I Valkyriorna ger sig Paulo och hans fru Cristina ut på en fyrtiodagars resa i den otroligt fascinerande och stundtals farliga Mojaveöknen, där möter de Valkyriorna, besynnerliga krigarkvinnor som färdas genom öknen på motorcyklar. En mästerlig blandning av exotiska platser, dramatiska äventyr och utelämnande berättelser vilka Paulo Coelhos böcker är välkända för. Den här verklighetsbaserade berättelsen är både en modern äventyrshistoria och ett tydligt budskap om hur viktigt det är att släppa taget om det förflutna och att våga tro på framtiden.

Segraren står ensam - är både en fängslande thriller och en insiktsfull reflexion kring teman vi känner ifrån Coelhos tidigare böcker: den handlar om människor som söker efter sitt sanna jag, om hur dagens värld. Igor Malev, en målmedveten och oerhört förmögen rysk entreprenör, letar efter någon att offra i kärlekens namn. På detta sätt vill han sända ett budskap till sin älskade Ewa, som lämnat honom för en annan man. För att få tillbaka henne är han beredd att tillintetgöra en hel värld.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) är en av världens
mest lästa författare. Mest känd är han för Alkemisten,
som har sålt i mer än 30 miljoner exemplar i mer än
156 länder och har översatts till 56 språk.

Objektnr 632442089

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 19:09

Paulo Coelho Brida, Valkyriorna och Segraren står ensam

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

Suslik13

Solna, Sverige

5.0

Verifierad

46 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?