Beskrivning

ELDPOJKEN av S.K. Tremayne. Pocketutgåva från Lind & Co, 356 sidor, i utmärkt skick.

Den perfekta mannen. Den perfekta styvsonen. Den perfekta lögnen? När Rachel gifter sig med mörka, stiliga David är det som att allt faller på plats. Den delade lägenheten i Londons södra förorter ersätts med ett fantastiskt hus i Cornwall, och singellivet med en kärleksfull man och en tillgiven styvson. Men gradvis förändras pojken Jamies beteende. Han kommer med otäcka profetior och säger sig vara förföljd av sin döda mors vålnad. Först tänker Rachel att han gör det för att straffa henne, men inser snart att han är mer traumatiserad än hon trott. När hon tar upp det med David möter hon bara motstånd; han vill inte alls prata om Jamies utbrott. Inte heller får Rachel veta detaljerna kring Davids före detta frus plötsliga död mindre än två år tidigare. Sommar blir till höst och när vintern närmar sig börjar Rachel frukta att det ligger något i Jamies hemska ord: Du kommer att dö i jul.

Vikt: 205 gr + emballage

Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt med Schenker som jag alltid erbjuder som alternativ eftersom varan då är försäkrad.

Objektnr 633144676

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 22:06

ELDPOJKEN av S.K. Tremayne - pocket

Pris

35 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 848 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?