Beskrivning

Första delen i en ny spänningsserie om systerskap och hemligheter som tar oss från paradisvita stränder i Thailand till Norrlands mörka inland. Elizabeth åker till Thailand på julsemester tillsammans med sin mamma, systern Sofia och hennes familj. På nyårsafton försvinner Sofia, några timmar senare hittas hon död i vattnet. Det som skulle varit en underbar semester slutar istället i katastrof. Händelsen för Elizabeth tillbaka till ett mörkt förflutet, till barndomen och till Ormvattnet. Vad var det egentligen som hände på paradisön? Och vad var det som egentligen hände i det där ensliga huset vid sjön?

Efter förlusten av sin mamma har Smilla Lundgren funnit kärleken i polisen Aryan och hittat sitt drömjobb i Stockholm. Hon arbetar med att ta hand om unga tjejer med självskadeproblematik, ett arbete som kräver hennes totala dedikation och styrka.

Men om bara några dagar är det minnesstund för Ella-Maria. Hon var tio år gammal när hon spårlöst försvann i Ormvattnet, byn där Smilla tillbringade sina barndomssomrar och där Smillas mormor Britta nu bor ensam på äldreboende. Smilla och kompisen Adrienne var de sista som såg Ella-Maria i livet den där natten för snart tio år sedan.

När Smilla får reda på att Britta ligger för döden återvänder hon till sin släkts hembygd. En resa som blottar hemligheter som verkar hålla en hel by i sitt grepp.

Objektnr 631865487

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 16:57

Blodskam Sorgebarn av Caroline Engvall nya pocket deckare

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Auktionen avslutades utan bud

emmatoft

NYKÖPING, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

274 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?