Beskrivning

"Tre Sekunder" & "Edward Finnigans Upprättelse" av Anders Roslund och Börge Hellström.
Två pocketböcker i ok (Tre sekunder) samt gott (Edward Finnigan) begagnat skick (se bilder).
587 respektive 420 sidor.

Hund finns i hemmet.

Bokbeskrivning "Tre Sekunder":
Vinnare av Svenska deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman 2009!Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt.
Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö. Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens.

Bokbeskrivning "Edward Finnigans Upprättelse":

I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död? I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på. Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har framför sig när han börjar förhöra John. Ett politiskt spel, men också en härva där mänskliga relationer och starka övertygelser har stor betydelse. Edward Finnigans upprättelse är en berättelse om vad strävan efter upprättelse kan göra med människor. Om vem som är offer och vem som är brottsling. Men framförallt är det en andlöst spännande och intelligent kriminalroman som engagerar och överraskar. Edward Finnigans upprättelse är Anders Roslund och Börge Hellströms tredje kriminalroman.

Objektnr 631164908

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:09

Roslund & Hellström - 2 pocket - Tre sekunder & Edward Finnigans Upprättelse

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Auktionen avslutades utan bud

Traderoben

Ljungbyhed, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

226 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?