Beskrivning

MYSTISKA MILLA OCH SPÖKSKOLAN Den första sanningen

av Unni Lindell och Fredrik Skavlan

Bonniers förlag 2009.

Illustrerat pappband med linnerygg i gott läst skick. Mindre bruksspår på pärmen.

- Vad i tusiken är det här för något? vrålade den arge fabrikören. En skurtrasa? Är det städhjälpen som har glömt kvar en av sina trasor?
- Nej, pappa, ropade Pinneus. Det är ett spöke, ett äkta spöke.

Mystiska Milla bor på tyglagret i den stora syfabriken tillsammans med många andra spöken. Hela dagarna ligger hon prydligt hopvikt och väntar på att det ska bli natt. Men när Milla får börja på Sofia Skrämmavettis spökskola för yngre oskolade spöken förändras hennes liv - hon får spöka på riktigt.

En dag händer något hemskt. Milla råkar knuffa ner spöket Flinka Fiola från en hylla och raskt har Fiola förvandlats till en väska som skickas till Paris. Flinka Fiola måste räddas! Som tur är får Milla hjälp av Pinneus, tygfabrikörens son. Tillsammans ger de sig av på en vådlig färd till Paris - en spökaktig och härlig resa i filosofins, kulturens och livets historia.

Det här är första boken i en serie om Mystiska Milla och hennes sökande efter De tio sanningarna. Unni Lindell, välkänd bland svenska läsare för sina kriminalromaner och barncitatböcker, har skrivit om Milla. Fredrik Skavlan är inte bara en skicklig programledare känd från SVT:s fredagsunderhållning Skavlan, utan också en driven tecknare som illustrerat den vilda och påhittiga kapitelboken om spökflickan Mystiska Milla.

Mystiska Milla och spökskolan är en spännande, härlig och rolig kapitelbok för barn mellan 6 och 9 år, som även passar perfekt som högläsningsbok. I Norge blev boken en succé och sålde i över 10 000 exemplar på bara några månader.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 461868512

Visningar 247

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MYSTISKA MILLA OCH SPÖKSKOLAN Unni Lindell Fredrik Skavlan 2009

Pris

160 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 194 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?