Beskrivning

FÖRLÅT ELINA + DET HÄNDER NU

av Sofia Nordin

Rabén & Sjögren förlag 2005 och 2010.

2 kartonnage i mycket gott skick, en har en tillskrift.

FÖRLÅT ELINA
Evelina och Elina är bästa vänner. Men deras vänskap är villkorad. En mycket stark berättelse om hur det känns att bli sviken av någon man tycker om, och om att höra till men ändå vara utanför. Elina och Evelina - att de hör ihop märker man ju på namnen. När de ses har de jättekul ihop. Men är Elina egentligen en bra vän? Hon hänger med flera andra i klassen, de populära. Men inför andra visar inte Elina att hon umgås med Evelina. Evelina är alltid den som får vänta på att Elina ska ringa. Men en dag får Evelina en ny i vän - Cecilia. Kan Evelina klara att säga nej till Elina? Vem sviker egentligen vem? FÖRLÅT ELINA är en mycket stark bok om hur det känns att bli sviken av någon man tycker om, och om att höra till men ändå vara utanför.

DET HÄNDER NU

En kärlekshistoria om två tjejer som känns lika självklar och äkta som vilken kärlekshistoria som helst. Boken var en av 2010 års Augustnomineringar!
Stella är den populära, självsäkra tjejen i klassen. Men hon tycker att hon lever i en låtsasvärld. Hon vill skrika rakt ut att hon är störtförälskad i sin bästis Sigrid. Men hon vågar inte. Hon vet ju inte vad Sigrid känner, och vad ska alla andra säga?
Stella brottas med sina inre tankar om vad som är okej och inte.
"Befriande okomplicerat om Stella som är kär i bästisen Sigrid. Det blir inga stora katastrofer, tvärtom låter Sofia Nordin Stella upptäcka och utforska kärleken i föhållandevis lugn och ro. En 'komma ut'-roman som får berätta om hur bra det kan vara. Också." Dagens Nyheter
Sofia Nordin Augustnominerades 2010 för Det händer nu.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 403354020

Visningar 1 556

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FÖRLÅT ELINA + DET HÄNDER NU Sofia Nordin

Pris

220 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 195 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?