Beskrivning

MED LÅNGA TYGLAR av Mette Vedsø. Utgiven av Rabén & Sjögren, 14*18,5 cm, 127 sidor, i mycket fint skick. Läsålder 9-12 år.
Naja och Taxa, som egentligen heter Vanessa, hänger ihop på ridskolan. De är så olika varandra att deras vänskap aldrig blir tråkig eller förutsägbar. Med hjälp av små iakttagelser och stämningar tecknar författaren ett spännande psykologiskt porträtt av de två tjejernas vänskap, fångat precis i den fasen då de är på väg att växa ifrån varandra. Naja fortsätter att vara en riktig hästtjej, medan Taxa, som har det tufft hemma, blir mer intresserad av killar än hästar.

Med långa tyglar är inte en traditionell hästbok som främst utspelar sig på en ridskola, men det finns självklart också med. Boken är full med ponnyer, hästar, mjuka mular, stigbyglar, hö och halm, intriger, och allt som hör hästboksgenren till. Och det handlar om den där tiden i livet då man är både barn och tonåring, om hästar och killar, om självständighet och föräldrar som tror att de vet bäst.

Boken fick 2018 danska Kulturministeriets författarpris och den var även nominerad till Nordiska Rådets Litteraturpris samma år.

Vikt: 215 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar
självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller
byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektnr 628523995

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 20:33

MED LÅNGA TYGLAR av Mette Vedsø

Pris

45 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?