Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal skönlitterära äldre och mederna klassiker, klassiska barnböcker och en hel del fantasy, (bild 7-9).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - Ett PAKET - Boken "TROLLKARLEN FRÅN OZ" av L Frank Baum. Intressant förord på 8 sidor av den klassiske science-fiction författaren Donald A Wollheim. Oläst, några utvändiga spår av hantering, (bild 6). Pocket. 191 sidor.
Dessutom i samma auktion - Filmen "TROLLKARLEN FRÅN OZ" med Judy Garland och med en hel del extramaterial. Filmen i absolut NYSKICK eftersom den är INPLASTAD



Det här är historien om Dorothy, som sveps iväg av en cyklon från sitt trygga hem i Kansas och hamnar i sagolandet Oz. Den enda som kan hjälpa henne hem är en mäktig trollkarl, och för att hitta honom ger hon sig ut på en lång och farofylld resa. På vägen möter hon lustiga, skrämmande, vänliga och omöjliga varelser, och hittar trogna följeslagare i en tankfull fågelskrämma, en godhjärtad plåtman och ett mycket fegt lejon.

Vissa berättelser verkar vara odödliga. De återuppstår av egen kraft och i nya former när man tror att de har berättats för sista gången. En sådan är L. Frank Baums Trollkarlen från Oz. I boken finns också över 60 originalillustrationer av W.W. Denslow.

Läs boken. Du kommer att förstå att du inte är kvar i Kansas längre.


Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 632827783

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 22:39

BOK+FILM - L Frank Baum: TROLLKARLEN FRÅN OZ. Klassiker. OLÄST. Filmen INPLASTAD

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 985 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?