Beskrivning

VATTEN OCH VIDUNDER + ANDAR OCH APPARATER Korpmysterierna

av Marcus Sedgwick

Wahlströms förlag 2010.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Historien är enkel, en familj med två stora barn, två bäbisar, mamma, pappa, mormor och massor med tjänstefolk bor i en borg tillsammans med sitt husdjur, korpen Edgar. Historien berättas ur Edgars perspektiv. En del av tjänsteflickorna i borgen har börjat försvinna och allt som finns kvar av dem är deras kängor. Snart får man veta att ett stort monster i närheten vaknat till liv och är förmodligen den som ätit upp dem. Samtidigt har det sprungit någon form av läcka eller liknande i källaren för hela källaren är täckt med vatten, och vattnet stiger.. Och inga dörrar eller fönster går plötsligt att öppna..

Vad är det som låter?

Följ med till det hemlighetsfulla slottet Annorstädes och träffa den underbart knäppa familjen Annorhand och deras trofaste beskyddare, korpen Edgar.

Mullrandet och klagandet från den försvunna södra flygeln kan in längre ignoreras då familjens medlemmar en efter en hittas stelfrusna, skrämda till döds. Medan mamma Minty är besatt av sin senaste hobby sömnad och pappa Valvein är upptagen med att experimentera med en maskin som ska hjälpa honom att upptäcka den försvunna Annorhandsskatten, är det upp till de blivande spökjägarna Solaria och Noppe att lösa mysteriet. Men som vanligt går det inte riktigt som de tänkt sig Tur att Edgar kan rädda dem!

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 525092855

Visningar 398

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VATTEN OCH VIDUNDER + ANDAR OCH APPARATER Korpmysterierna Marcus Sedgwick

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 241 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?