Beskrivning

Böcker i fint begagnat skick. Studera gärna bilderna närmare för mer detaljerad information. Vikt tillsammans 860 gram utan emballage

Sune börjar tvåan 1985

Sune har hunnit bli åtta år och nu är han inte längre någon minimänniska. Nu ska han börja i andra klass!

Den nya tjejen i klassen är den vackraste Sune någonsin sett. Han kan inte hjälpa att han blir blixtkär. Men hur ska det nu gå med Sophie? Kommer hon långsamt att dra av alla Sunes hårstrån? Kommer Sophie aldrig mer att vilja pussa Sune? Det vore INTE kul . Tjejer är det bästa som finns, tycker Sune. Även om de bara ställer till problem.

Tjejtjusaren Sune 1989 (märkt med namn på försättsbladet)
Sune har flyttat till en ny stad, femton mil från den gamla och femton mil från Sophie, Sunes fru. Det är ganska svårt att vara gift med ett sånt avstånd. Särskilt när det finns så många söta tjejer i den nya skolan I synnerlighet Jennifer Blomberg . Men hur ska det nu gå med Sophie? Om detta och mycket mer kan du läsa i den femte boken om Sune.

Berts bravader 1991
ÅLDERSGRUPP
9-12
SPRÅK
Svenska
PUBLICERINGSDATUM
1991-09-01
ANTAL SIDOR
160
RYGGBREDD (MM)
14
HÖJD (MM)
200
VIKT (KG)
0.328
BREDD (MM)
150

Bert Ljung har hunnit bli 14 år och Emilia är det viktigaste i hans liv. Fast … mopeder är också ganska viktiga. Skolan, däremot, hör till anti-livet. Där handlar det mer om smärta än hjärta. Dessutom har något helt ofattbart hänt! Berts kompis Lill-Erik har skaffat tjej. Hur sjutton gick det till?

Lär känna den hormonstinne dagboksskrivaren Bert Ljung! Tonåringen Bert hänger med kompisarna Åke och Lill-Erik, spelar med sitt band Heman Hunters och är för det mesta hopplöst förälskad – i vem varierar. Kärlek, pinsamheter och hormoner - välkommen till Berts värld!

Objektnr 632774272

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 12:35

Tjejtjusaren Sune /Berts Bravader/Sune börjat 2:an Sören Olsson/Anders Jacobsson

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Slutar om

startraber98

Klintehamn , Sverige

4.9

startraber98

Verifierad

Toppsäljare

1 216 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?