Beskrivning

AGATON SAX OCH DEN LJUDLÖSA SPRÄNGÄMNESLIGAN + AGATON SAX OCH DEN MÖRKLAGDA LJUSMASKINEN

av Nils-Olof Franzén

AGATON SAX OCH DEN LJUDLÖSA SPRÄNGÄMNESLIGAN - Bonnier ungdomsböcker 1978 - Häftad i gott skick, mindre bruksspår och lite sned.

AGATON SAX är på semester i Brosnien. Den 6 juli kl 21. 55 blir han där anhållen av Brosniens hemliga polis. Denna osannolika händelse blir början på en ovanligt omfattande brottsmålsaffär, vilken hittills varit fullständigt obekant för allmänheten. Agaton Sax lyckas med fara för livet fly från sin fängelsecell och träffar senare Andreas Kark och som omvandla grundämnen. Detta koncept vill storskurken och sprängämnesprofessorn Anaxagoras Frank lägga vantarna på så att han kan framställa ett ljudlöst sprängämne. Dramatiken är ett faktum!".

AGATON SAX OCH OCH DEN MÖRKLAGDA LJUSMASKINEN - Bonnier ungdomsböcker 1978 - Häftad i gott skick, mindre bruksspår.

Agaton Sax är på semester i Brosnien, och blir där han anhållen av hemliga polisen. Han lyckas fly från sin fängelsecell. Senare träffar han en man som heter Andreas Kark och som kan omvandla grundämnen. Detta vill storskurken och sprängämnesprofessorn Anaxagoras Frank åt så att han kan göra ett ljudlöst sprängämne. Agaton Sax och Andreas Kark blir tillfångatagna av sprängämnesligan men lyckas fly i ett flygplan. De flyr till England där Agaton Sax deltar i Gamla småbilsrallyt och infångar skurkarna.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 534907441

Visningar 845

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

AGATON SAX OCH DEN LJUDLÖSA SPRÄNGÄMNESLIGAN + ...OCH DEN MÖRKLAGDA LJUSMASKINEN

Pris

160 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 195 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?