Beskrivning

LEGEND

av Marie Lu

Modernista förlag 2013.

Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Det som en gång var västra USA är nu Republiken, en nation som ständigt befinner sig i krig med sina grannar.
Femtonåriga June är född i en elitfamilj i ett av Republikens rikaste distrikt, och hon får sin utbildning i Republikens högsta militära kretsar. Day, däremot, är född i slummen och är landets mest eftersökta brottsling. Men hans motiv är kanske inte så illasinnade som de verkar
June och Day är från två olika världar, och det finns ingen anledning till att deras vägar skulle korsas förrän den dag då Junes bror Metias mördas och Day blir huvudmisstänkt. Indragen i den ultimata katt-och-råtta-leken kämpar Day för sin familjs överlevnad, medan June söker hämnd för Metias död.
Men så upptäcker June och Day, i en chockartad vändning, sanningen om vad som har sammanfört dem. Och hur skrämmande långt deras hemland är berett att gå för att bevara sina hemligheter.

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard - den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 471482838

Visningar 643

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGEND Marie Lu 2013

Pris

160 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 195 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?