Beskrivning

3 BÖCKER i Mycket BRA skick
506 + 502 + 434 sidor

HELENA

KAN MAN TROTSA DET ÖDE SOM STÅR SKRIVET I STJÄRNORNA?
Helena Hamilton är extremt blyg. Så blyg att hon faktiskt mår fysiskt illa av att dra till sig uppmärksamhet. Vilket inte är så lätt att undvika eftersom hon är lång, blond och vacker som en gudinna. Hon är dessutom fruktansvärt stark och övermänskligt bra på löpning.
Men den senaste tiden har underliga saker börjat hända, och hon hemsöks av blodiga mardrömmar och syner. Och när hon träffar Lucas Delos för första gången drabbas hon plötsligt av ett överväldigande hat och försöker döda honom. Inför hela skolan.
Trots det känner sig Helena oförklarligt dragen till Lucas, och bitvis börjar sanningen om vem hon är att uppenbara sig...

HADES

I UNDERJORDEN VARAR VARJE NATT FÖR EVIGT.
Helena är den enda som kan vandra mellan de levandes värld och Underjorden, Hades, och nu måste hon ta sig dit för att döda erinnyerna, de tre ödesgudinnorna.
Men i Hades försvinner Helenas styrka och snabbhet. Tiden rinner iväg och hon börjar tvivla på att hon kommer att lyckas med sitt uppdrag. Kanske finns det hopp när Helena möter den mystiske Orion. Han säger sig vara utsänd för att hjälpa henne, men kan hon lita på honom?
Samtidigt utkämpar Helena och Lucas en strid mot de känslor de har för varandra. Ödet har förutspått en katastrof om de blir ett par och det hotar att driva dem båda till vansinne.

NEMESIS

DEN SISTA STRIDEN NÄRMAR SIG. VÄRLDENS ÖDE VILAR I HELENAS HÄNDER.
Helenas
tidigare misstag har släppt lös gudarna från deras fångenskap på Olympen. De är hämndlystna och blodtörstiga och Helena måste hitta ett sätt att stoppa dem innan ett förödande krig bryter ut. För att ha en chans att utmana det som står skrivet i stjärnorna måste hon väcka oerhörda krafter inom sig.
Men den mytomspunna Tyrannen - förgöraren som är mäktigare än alla andra gudar tillsammans - kan finnas bland Helenas närmaste och hon vet inte längre vem hon kan lita på. I takt med att den sista striden närmar sig avslöjas till slut alla hemligheter, och snart tvingas Helena att fatta ett fruktansvärt beslut...

Böckernas mått: 135 x 210 mm, ryggbredd 35 mm
Paketets vikt: 1520 g
Bokförlaget Bonier Carlsen, 2011, 2012, 2013

Skickas spårbart med PostNord,

Objektnr 631441834

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 20:30

STARCROSSED TRILOGI ~ 1. HELENA + 2. HADES + 3. NEMESIS ~ Josephine Angelini

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Auktionen avslutades utan bud

Europeppe

Dalstorp, Sverige

5.0

Europeppe

Verifierad

Toppsäljare

3 950 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?