Beskrivning

Säljer 6st Walt Disneys serier serietidningar ifrån år 1954.

Tidningarna är i varierande läst skick, ifrån GD+ till VG/FN

Nedan kommer en kort bedömning om skick för respektive tidning och exempel på några fel/skador och kanske något positivt som kan finnas. Notera att alla fel & skador inte är nämnda!

Nr 6 Ferieparade är nog i skick GD+ med ett namn skrivet längst upp till vänster på omslagets framsida i vad som ser ut som blyerts. Det finns även ett längre ritat streck som gårigenom/runtomkring "R" och "I" i titeln "FERIE". Det finns en ryggreva nederst om cirka 2cm samt ett snett veck längst ned till vänster. Vid häftklammor finns början på revor som går in mot tidningen, syns även delvis på blad i tidningen. Längst upp har ryggen en sakda och en reva om cirka 2cm Ytterkanterna av omslaget har en del skavanker och några mindre revor som syns framförallt på den högra sidan av ytterkanten på det främre omslaget (dvs i havsområdet) Ritbild på insidan av omslaget (Musse) är ifylld med vad som ser ut som blyerts, även labyrint på insidan av bakre omslaget är ifylld med vad som ser ut som blyerts. Sidorna i tidningen är lästa men är i ganska okej läst skick med undantag för en reva på blad 2 om cirka 4cm flångt från ytterkant mot mitten som delar sig i ett "T" och där resterande revor är cirka 1-2cm. Hemliga chiffern och Äggpussel på sista bladet är ej ifyllda vilket är positivt.

Nr 7 Kalle Anka Lever Lägerliv är nog i skick GD/VG med en ryggreva nedertill om cirka 1cm som sedan fortsätterca 8mm in mot stenen längst ned till vänster på främre omslag (se bilder). Det finns också en skada/genomgående hål i mitten av ryggen om cirka 7-8mm (se bild)Omslag är också något snett dvs man ser bladen till höger om främre omslag längst upp till höger och för bakre omslaget ser man bladen bl.a ovanför längst upp till vänster. Tyvärr har blad 8 och 9 några sidrevor längst ut kanten, den längsta är cirka 4 cm.
Positivt är att Sommarspel på sista sidan och insidan av omslaget ej är ifyllt/ritat på.

Nr 8 Musse Pigg och den Förtrollade bilen är nog i skick VG+ med bl.a en ryggreva nedtill om cirka 1cm samt ett längre vertikalt prenumerationsveck som går efter sista "s"et i "Musse" och rakt nedåt. Sidona är överlag släta och fina. En del mindre veck & mcket små revor går att se längs ryggkanten om man är petig påomslaget.

Nr 9 Kalle Anka och den Gyllene Hjälmen är nog i skick GD+ med en mindre saknad hörn bit längst upp på omslaget En del skavanker finns runt kanterna på omslaget, bl.a några mindre revor längs högerkanten på främre omslaget samt en reva om cirka 1,5cm nedtill och färgskrap strax till vänster om Tjattes fot och nedanför vikingaskeppet strax til vänster om vikinga skeppet finns ytterligare en vertikal reva om cirka 2cm En ryggreva nedtill finns om ca 3cm upptill finns en reva som är lite längre en 1cm. Bakre omslaget har ett litet jack/reva nedtill strax under sista "A"et i Kalle Anka. Vidare finns ett starkt synligt veck som går vertikalt snett uppåt längs hela bakre omslaget.Vänstra sidan på mittuppslaget har en reva längst ned mot ryggen om cirka 1,5cm, där är också en cirka 4cm långsid bit uppvikt pga revan. Sidorna för övrigt är förhållandevis släta och i bättre skick en omslaget.

Nr 10 Musse Pigg på den Mystiska Farmen är nog i skick VG/FN med bl.a en ryggreva upptill om ca 1cm samt en mindre ryggskada/reva nedtill. Sidorna är överlag släta och fina, dock finns en liten vitaktig smutsfläck längst upp till vänster på den andra sidan inne i tidningen, en del mindre fel/skador går att se på omslaget om man är petig.

Nr 12 Kalle Anka i Jul i penninglösa är nog i skick VG/FN med bl.a en ryggreva nedtill om cirka 2cm samt en mindre skada upptill (sebilder). Sidorna är överlag släta och fina.

Vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan någon skada ha missats!

Om ni har någon specifik fråga angående någon utav tidningarna, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Tidningarna skickas spårbart via DHL eller med DBSchenker spårbart.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!!

Objektnr 632694924

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 20:48

Walt Disney´s serier 1954 6 st nr -nr 6 7 8 9 10 12 dvs en halv komplett årgång

Utropspris

|0 Bud

555 kr

Slutar om

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

137 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?