Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 2,7 g.
Nypris: 209 kr.

Produktinformation:

En överblick över utseendet på fransförlängningar. Den här mascaran är den ultimata formeln när mer är mer: mer definition, mer lyftning och mer längd för att förvandla fransarna med otroligt sanna resultat. Med hjälp av filmbildande teknik omsluter den varje frans med lätta fibrer som låses på plats för en effektfull, utställd finish och smutsfri effekt. Den tubliknande filmen kan enkelt avlägsnas genom att skölja med varmt vatten.

Denna veganska och cruelty free mascara är det första permanenta tillägget till Unlocked, en kollektion som stöder vårt uppdrag att öppna burarna för vilda djur i fångenskap. Vi donerar 5 % av intäkterna från alla Unlocked-produkter till Nonhuman Rights Project, den enda organisationen i USA som arbetar för att säkra civila rättigheter för icke-mänskliga djur.

Funktioner och fördelar:

- Utseende av fransförlängningar.
- Pigmenterad.
- Intensiv längd, lyft och definition.
- Teknik för filmformning.
- Formad borste för varje frans.
- Avlägsnar lätt med varmt vatten.
- Testad av ögonläkare.
- Vegansk och cruelty free.

Användning:

Börja vid basen av fransarna och dra mascaraborsten rakt igenom från rot till topp. En applicering ger en omedelbar effekt, men flera lager ger mer intensiv definition, längd och lyft. För en mer dramatisk förlängande effekt, använd Hourglass Lash Curler innan du applicerar mascara. För att ta bort mascara, skölj ögonen med varmt vatten. Tryck försiktigt bort mascaratuben från fransarna med fingrarna.

TIPS
För att se till att fransarna täcks från rot till topp, luta hakan uppåt när du tittar i spegeln när du applicerar mascara. Den här vinkeln ger mascaran full tillgång till varje frans för en jämn applicering.

Objektnr 632951386

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:39

Hourglass - Unlocked - Instant extensions mini mascara

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

679 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?