Beskrivning

MAGNETISKA FRANSAR 7X + TWEEEZE + 2 x EYELINER

Setet innehåller

7 par magnetiska fransar.

Pincett.

2 x Magnetisk penna - Eyeliner

? Produkten kan anpassas till dig genom att klippa ögonfransar för perfekt storlek

? 7 par magnetiska ögonfransar
Magnetiska ögonfransar är gjorda av högkvalitativ rayon, som är mer realistisk och mjukare än andra lösögonfransar. Varje magnetisk ögonfrans har 5 starka magneter, och formeln för den magnetiska eyelinern innehåller ultrafina magnetiska partiklar, tack vare vilka ögonfransarna kan fixeras enkelt och stadigt. Oroa dig inte för förlust av ögonfransar.

?Förbättrad formel
Den flytande eyelinern har förbättrats, formulan är tjock, slät, innehåller mer magnetiskt pulver, innehåller inga konserveringsmedel och är säker även för personer med känsliga ögon och hud. Du behöver inte oroa dig för att använda den dagligen, för även med mycket svett kan den hålla fransarna stadigt på samma ställe tack vare sin fläckiga och vattentäta formula.

? ENKEL ATT ANVÄNDA
Det är väldigt enkelt att sätta på den magnetiska eyelinern och ögonfranssatsen. Applicera först den magnetiska eyelinern som du skulle med vilken eyeliner som helst. Vänta några minuter tills det blir klibbigt, applicera sedan de magnetiska ögonfransarna på det. Det är så enkelt och lätt att använda!

? VARAR LÅNGT HELA DAGEN
Det magnetiska eyeliner- och ögonfranssetet är mycket hållbart och starkt. Den är dessutom vattentät och bleknar inte. Du kan njuta av ögonfransarnas vackra utseende hela dagen

Objektnr 631839941

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 22:25

Magnetiska svarta ögonfransar 7 par

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

AL330

Bankeryd, Sverige

4.9

AL330

Verifierad

Toppsäljare

328 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?