Beskrivning

Oil Ultime Essential Oils är utvecklade för att skapa en aromatisk och välgörande behandling. Tack vare de flexibla appliceringsalternativen kan de antingen sprayas för att skapa ett moln av välbefinnande eller appliceras på håret direkt med pipetten.
Doftar fantastiskt och ger en lyxig känsla i håret.

Denna lyxiga olja kombineras med Oil Ultime Oil-In-Scrub och en huvud-, nack- och axelmassage för att hjälpa dig att fly från din hektiska vardag och uppleva en oas av välbefinnande.

Rengör håret och ge det näring med en behandling. Förhöj upplevelsen av behandlingen ytterligare genom att förbereda en fuktig, varm handduk doftsatt med Oil Ultime Essential Oil, linda den runt kundens huvud och låt den vara där under själva behandlingens verkningstid.

Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In-Conditioner är ett balsam som mjukgör normalt till grovt hår. Håret får glans, blir mer följsamt och känns lätt och luftigt.

Användning: Fördela i nytvättat fuktigt hår. Låt verka i två minuter och skölj sedan ur. Serien Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil är särskild anpassad för normalt till grovt hår. Argan- och kaktusfikonolja motverkar frissighet och ger håret rikligt med fukt, glans och näring.

Värde ca 500 kr

Objektnr 631608384

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 10:35

Schwarzkopf - Oil Ultime Scrub, balsam & essential oil OÖPPNADE

Utropspris

|0 Bud

138 kr

Auktionen avslutades utan bud

sizzle

Vällingby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 253 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?