Beskrivning

Endast testade ett par gånger. Se bilder för mängd kvar. Inköpta på glowid för ca 1 månad sedan. Funkade inte för mig dessvärre men fina produkter.

Propolis synergy toner 299 :-

Denna toner innehåller hela 72,6 % av Black Bee Propolis-extrakt och 10 % honungsextrakt som bistår med lyster och jobbar för en slätare, mer jämn hy.
72,6 % svart bi-propolis är det högsta innehållet av propolisextrakt man kan addera till en produkt och samtidigt bibehålla känslan och texturen av en toner.

Propolis verkar även antiinflammatoriskt, antibakteriellt och hjälper huden att återhämta sig och stärker hudens immunitet.

Texturen är lite trögflytande och påminner om en essens men sjunker snabbt in i huden utan att kännas tung eller klibbig.

Calming liquid mild 299 :-

Denna toner behandlar acne utan att irritera och hjälper även till att reparera skadad hud från tex. blemmor och ärr som uppstått från andra skador. Dessutom hjälper den till att återställa och balansera hudens naturliga pH-nivå genom att bla. kontrollera talgproduktionen.

COSRX har utvecklat sitt eget unika Centella-komplex med namnet CentellAC-RX-formula för att optimera effekten av den naturliga Centella-ingrediensen. Den lugnande formeln innehåller tre legendariskt läkande ingredienser - Madecassic Acid, Asiaticoside och Asiatic syra.

Denna toner är allergivänlig och dermatologiskt testad. Helt fri från alkohol vilket hjälper huden att bibehålla fuktbalansen och lugnar från irritation och inflammation. Den är även helt fri från parabener, sulfater, mineraloljor, silikon, gluten. Den kan ha en lätt, naturlig doft från dess unika ingredienser. Förvaras inte i direkt solljus. Alla ingredienser är godkända som EWG green grade.

Rekommenderas för känslig och acnebenägen hud, eller i acne-förebyggande syfte.

Objektnr 632772162

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 12:17

Koreansk hudvård från cosrx

Såld för

|0 Bud

200 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

LouiseSkoogh

Kristianstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

109 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?