Beskrivning

Dr. Dennis Gross Dewy Deep Cream
En rik, närande creme som ger en synligt fastare och jämnare hud. C-vitamin verkar i synergi med mjölksyra vilket förstärker absorptionen och antioxidanteffekten. Cremen återfuktar på djupet, minskar epidermal vattenförlust och ser till att torr, matt hud genast återfår sin lyster. Förbättrar ålderstecken och hjälper till att stärka fuktbarriären för en slätare, mer ungdomlig hud. Passar normal–torr och mycket torr hud samt även känslig hud.

15 ml

Värde 298 kr

DR. Dennis Gross Pore Perfecting & Refining Serum

Alpha Beta Pore Perfecting & Refining Serum minimerar porerna och behandlar orsaken till stora, tilltäppta porer samt pormaskar, från grunden. Resultatet syns på bara 3 dagar. Vi har 20 000 porer i ansiktet och det är många som besväras av sina porer. Alpha Beta Pore Perfecting & Refining Serum minimerar och förfinar porerna samt behandlar orsaken till stora, tilltäppta porer och pormaskar.

Dr Gross har ett utvecklat ett unikt serum med sju olika funktioner som behövs för att rengöra och förfina porerna samt motverka pormaskar och blank hud från grunden. Dessa funktioner är framställda i de två innovativa komplexen; Pore Perfecting Complex och Alpha Beta Renewal Complex som samverkar perfekt med varandra. Formulan bygger på extremt noggrant sammansatta kombinationer och kliniska studier visar att porerna renas och förfinas och huden jämnas ut på endast 3 dagar, men resultatet förstärks långsiktigt

15 ml

Värde 500 kr

Lägg inte bud om du inte tänker fullfölja köpet.

Betalas senast 3 dagar efter avslutad auktion.

Objektnr 631268186

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 19:00

DR.DENNIS GROSS DEWY DEEP CREAM + PORE PERFECTING & REFINING SERUM

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Auktionen avslutades utan bud

enil

HASSELA, Sverige

5.0

enil

Verifierad

Toppsäljare

865 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?