Beskrivning

Säljer min nya Omorovicza cleansing balm 15 ml, som kostar 300 kr ute i handeln. Detta märke kostar stora pengar normalt, så passa på och testa och prova till ett gynnsamt pris.

Se mina övriga varor för samfrakt, har flera sheet masker ute just nu. Betala inom 72 timmar, skickar inom 24 timmar efter betalning.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm har fått flera utmärkelser för sina egenskaper att rena huden. Den kraftfulla men ändå skonsamma formulan tar effektivt bort alla spår av makeup, inklusive vattenfast mascara, samtdiigt som den vårdar huden och ser till inga viktiga ingredienser går förlorade. Din hud blir mjuk och smidig tack vare den skonsamma blandningen av naturliga, fuktgivande ingredienser.

Denna svarta kräm innehåller ungersk lera som avgiftar huden genom att dra ut eventuella orenheter som täpper till dina porer, samtdiigt som mandelolja fyller på hudens fuktnivåer. Den rengörande krämen innehålleren hög koncentration av mineraler som till exempel kalcium, zink, koppar och magnesium. Tillsammans hjälper de till att förbättra produktionen av kollagen för att stärka hudbarriären och bekämpa fria radikaler. Den innehåller Omoroviczas unika Pannon Complex, som hjälper huden att absorbera de vårdande ingredienserna och förbättra din hud. Lämplig för alla hudtyper.

Objektnr 631278535

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 20:30

OMOROVICZA Thermal Cleansing balm 15 ml trial size

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Slutar om

Galapetter

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

582 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?