Beskrivning

Omorovicza Silver skin saviour ansiktskräm, resestorlek, 15 ml, nypris 285 kr.
Enligt företaget: Den perfekta behandlingen för problemhud, den här masken fångar kraften i kolloidalt silver och niacinamid. Kolloidalt silver har länge varit känt för sina antibakteriella och botande egenskaper. I kombination med niacinamid ger den en kraftfull blandning som bekämpar blemmor och utbrott. Salicyl- och glykolsyra hjälper till att rensa porerna för att visa upp en tydligare, mjukare och friskare hud.

Omorovicza Queen cream, resestorlek 5 ml (värde 160 kr).
Enligt företaget: Närande, föryngrande och direkt smickrande, Queen Cream är en avslappnande fuktbalsam för att återställa hudens ungdomliga utstrålning. Denna transformativa formula är utformad för daglig användning och hydrerar, fylligt och stramt tack vare en näringsrik kombination av ädla oljor, medan bioaktiva mikroalger förstärker hudens försvar mot urbana föroreningar och effekterna av UV-inducerad åldrande. Naturliga, perfektande medel smickrar huden och döljer utseendet på fina linjer och rynkor.

Oanvända/Oöppnade.

Samfraktar gärna. Ansvarar inte för postens slarv. Välj spårbar frakt om du vill vara säker på att den kommer fram. Postens spårbara frakt för 51 kr ersätter bara 150 kr/kg så jag har oftast Schenker frakt som alternativ. Önskar du som köpare något annat så hör av dig.

Objektnr 633720129

Visningar 4

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 19 jun 15:28

Omorovicza Silver skin saviour & Queen cream, resestorlekar

Pris

80 kr

Norris10

Trollhättan, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

514 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?