Beskrivning

Hej!

Vi säljer en fin, svensktillverkad väggljushållare i borstad metall.

Den har en tydlig tyngd och är samtidigt lätt i sitt uttryck, med vackra skuggor som dansar efter de välvda formerna.

Utförd i nordisk, gedigen stil. Ser handgjord ut, vad tror ni? Den är som sagt är borstad i sin textur och vi hittar inga märken/streck efter gjutning.

Den har plats för två värmeljus och har skruvhål för montering på baksidan, se bilder. :)

Made in Sweden stämplat på baksidan!

Fint vintage-skick, har funnits i familjen ett bra tag och söker nytt hem att förgylla!

Ca 31cm bred
Ca 24cm hög
Ca 10cm djup

Vi bjuder på spårbar frakt med Schenker och självklart även ordentligt emballage.

Lycka till och ha en trevlig dag!
Sara
...........................

ALLMÄN INFORMATION

Vill du vänta med betalningen tills du fått lön, pension, CSN, barnbidrag eller liknande så går det bra, meddela oss i så fall vid vunnen auktion.

Om du vill vänta en längre tid med betalningen går det bra, då måste du dock betala annonsavgiften direkt, det vill säga 10% av vinnande bud (dock max 200kr).

Väljer du avhämtning sker den i Sätra som ligger i södra Stockholm. Vi kan eventuellt även möta upp dig i Skärholmsområdet om varan inte är för stor eller tung, vi kan dock inte garantera att detta är möjligt.

Vill du ha varan skickad går det självklart bra, vi skickar normalt ditt paket inom 3-7 vardagar från att betalning skett. Vid Jultider gör vi vårt bästa för att skicka omgående efter betalning.

Vi kan samfrakta om du vinner fler auktioner, (meddela oss ifall du inväntar en av våra övriga annonser) och vi bjuder självklart på emballage.

Vi använder Schenker i första hand, meddela oss i god tid om du önskar använda DHL eller PostNord. Ta aldrig emot ett paket som blivit skadat i transporten, anmäl skadan till ditt ombud direkt på plats.

Vänligen kom med din förfrågan innan du budar om du önskar påskyndad leverans, så gör vi vårt bästa för att prioritera ditt paket.

Tänk på att vi är privatpersoner med vanliga arbeten och alltså ingen butik med postupphämtning och packstationer, men vi gör vårt allra bästa för att du ska bli nöjd. :)

Tack för visad förståelse och tveka inte att kontakta oss vid frågor eller oklarheter, allt går att lösa med bra kommunikation!

Återigen, lycka till med budgivningen och och ha en toppendag!

Sara

Objektnr 632093498

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 20:49

Svenskt hantverk, vintage! Rustik, Nordisk ljusstake i metall 31x24x10

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

zyrakusa

skärholmen, Sverige

4.9

zyrakusa

Verifierad

Toppsäljare

499 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?