Beskrivning

Kvarnset bestående av salt- och pepparkvarn tillverkade i tålig, transparent akryl och stål med en klassisk och tidlös design som passar in i de flesta kök. De blir en fin inredningsdetalj på såväl köksbänken som köksbordet.

Mått:
Höjd cirka 32 cm
Diameter cirka 7 cm (botten)

Brukskick. Setet är begagnat och har spår av användning, mindre repor, kryddrester och förändringar på grund av ålder. Saltkvarnen har rost eller liknande på stålet som kanske går att ta bort med hjälp av flaskborste, se bild. Överlåter det till köparen då jag inte har en flaskborste.

Skick se bilder och förstora gärna upp dem och granska. Har inte haft möjlighet att funktionstesta dem men fungerade bra tidigare. De säljs i befintligt skick så ställ frågor och begär fler bilder vid intresse.

Mitt ansvar för paketet upphör när jag lämnat in det till distributör. Skickas som spårbart paket för bådas säkerhet. Porto med frimärken blir dessutom i många fall dyrare.

Hör gärna av dig om du har några frågor, saknar information eller vill se fler bilder på objektet. Titta gärna in på mina andra Tradera auktioner.

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 632407450

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 13:26

Kvarnset m salt- och pepparkvarn, akryl, transparenta, höjd 32 cm, diameter 7 cm

Utropspris

|0 Bud

195 kr

Slutar om

Belle-2009

HANDEN, Sverige

5.0

Belle-2009

Verifierad

Toppsäljare

749 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?