Beskrivning

9 DISC CD LJUDBOK - ÄLSKADE POONA - (KARIN FOSSUM)

Samtliga nio diskar medföljer. Samtliga diskar är i bra skick. Se bild två till fyra för mer information om ljudboken. Se bilder för egen bedömning av skicket.

"Älskade Poona" är både en otroligt spännande kriminalroman och en vacker och tragisk kärlekshistoria. Karin Fossums fyra tidigare kriminalromaner har fått ett mycket varmt mottagande av såväl press som publik och belönats med olika priser. "Älskade Poona" tilldelades nyligen Norska Förläggarföreningens Bragepris.

Handling
På en äng utanför Elvestad hittas en kvinna som mördats på ett synnerligen bestialiskt sätt. Dagen innan skulle Gunder Jomann ha hämtat sin nya hustru, Poona från Bombay i Indien, på flygplatsen. Men hans syster Marie råkar ut för en allvarlig bilolycka och eftersom han själv måste vaka på sjukhuset ber han en vän att hämta den efterlängtade hustrun. Men Poona dyker aldrig upp, varken på flygplatsen eller hemma hos Gunder.

Kommissarie Konrad Sejer och hans assistent Skarre kopplas in på fallet som väcker upp starka känslor i det lilla samhället där alla tror sig vet allt om alla.

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 220 gram

Samfraktar.

Objektnr 634875181

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 17:03

9 DISC CD LJUDBOK - ÄLSKADE POONA - (KARIN FOSSUM)

Utropspris

|0 Bud

33 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

407 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?