Beskrivning

FORMA MÖNSTER skissmetoder för all slags dekor

av Karin Jerstorp

Bonniers förlag 1986.

Kartonnage i gott skick, mindre bruksspår, överstruket namn.

Forma mönster visar på idérikt och inspirerande sätt hur vi själva kan skissa och formge mönster för all slags dekor. Här finns en mängd spännande övningar i okonventionella material och helt nya skisstekniker som gör skissandet lätt och lustbetonat - även för den ovane.
• Forma mönster lär oss att upptäcka och utnyttja olika inspirationskällor, från det lilla naturfragmentet till den egna lunchsmörgåsen. Den lär oss att själva göra mönster för schablontryck på papper, trä och textil, dekorera den mugg vi drejat, att själva bestämma mönstret på mattan eller tyget vi ska väva. Vi blir med andra ord oberoende av redan färdiga, massproducerade mönster.
• Forma mönster berättar också om olika mönsters ursprung och uppbyggnad och hur de använts i olika tider och länder. Här finns roliga och intressanta internationella utblickar, både i ord och bild.
• Forma mönster behandlar färgläran på ett utförligt och mer lustbetonat sätt än vad som kanske är vanligt. Vi får större färgkunskap som leder till nya överraskande färgupplevelser.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 616131057

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FORMA MÖNSTER skissmetoder för all slags dekor Karin Jerstorp 1986

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 264 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också