Beskrivning

Kan rätt kost bota cancer tryckt 1998, 109 sidor. Några små nötningar och smutsfläckar utvändigt. Invändigt som ny.

Kolesterol, tryckt 1992, 64 sidor. Några små nötningar utvändigt. Invändigt som ny.

Mitt nya liv med lingonvital, tryckt 1985, 78 sidor. Lite nött längs kanterna och i hörnen, smutsfläckar finns och ytrepor. Invändigt namnad med etikett, understrykningar på många sidor.

Hälsopocketarna från reform förlaget, tryckta 1982-83. 55-63 sidor. Nötningar längs kanter och i hörn. Ytrepor, smutsfläckar och nött mattad och även missfärgad yta förekommer. Invändigt är alla i bra skick.

Frukostboken, 63 sidor. Inget kartonnage utan fram och baksida är bara papper. Någon smutsfläck och veck finns men i bra skick.

Hjärna & hälsa energirik föda, häfte 12 sidor. Fint skick.

Är maten en cancerrisk? Tryckt 1985, 48 sidor. Blekt rygg och kartonnaget har små nötningar längs kanter och i hörn. Invändigt i fint skick.

Echinacea, 40 sidor. Inget kartonnage utan fram och baksida är bara papper. Nötningar i hörnen, ryggsluten och liten reva upptill på baksidan. Invändigt med understrykningar på nästan alla sidor.

Råkost släcker alkoholtörst. Utvikbar broschyr som blir lite större än ett A4 papper. I fint skick.

Kommer sälja ut en massa böcker så ta gärna en titt på mina andra annonser också för samfrakt. Det går bra vänta in auktioner ett tag så det blir en större låda på en gång när jag ändå skickar till er.

Objektnr 631253295

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 18:13

Häften om hälsa

Såld för

|0 Bud

20 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

emma100

Vännäs, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

951 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?