Beskrivning

GUDOMLIGT SEX Taoism och tantrism för djupare insikt i den sexuella kärleken Caroline Aldred + DEN NYA KAMASUTRA Richard Emerson

Richters förlag 1996 och DAMM förlag 2006.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Gudomligt sex tillför nya dimensioner till vårt västerländska synsätt på sex och andlighet, genom att belysa tantrism och taoism i den österländska filosofin. Med hjälp av vackra illustrationer och färgfoton avslöjas tantrismens innersta hemligheter. Caroline Aldred visar hur du kan få tillgång till de vitala energiresurserna inom dig själv, samt hur sex kan förlösa obegränsad fysisk och psykisk glädje och harmoni. Du får lära dig hur den fysiska föreningen med din partner kan bli en upplevelse av extatisk njutning där den sexuella energin lyfts och förvandlas till andlig energi.

Den ursprungliga Kamasutra, skriven av den indiske filosofen Vatsyayana för nästan 2 000 år sedan, är världens genom tidernas mest inflytelserika sexhandbok. I DEN NYA KAMASUTRA tolkas Vatsyayanas tankar och upptäckter i ord och bild för en ny generation. Boken innehåller bland annat avsnitt om kroppens hemliga njutningszoner, lättsinniga sätt att hetsa sin partner med händer och mun, spännande ställningar och konsten att attrahera en partner.

DEN NYA KAMASUTRA är en hyllning till sensualiteten och sexualiteten i alla dess former en bok för var och en som vill nå nya höjder av orgiastisk njutning.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 608200976

Visningar 384

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GUDOMLIGT SEX Caroline Aldred + DEN NYA KAMASUTRA Richard Emerson

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 193 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?