Beskrivning

ÄT RÄTT MÅ BÄTTRE! Anna Skipper Bert Karlsson + MANSBANTNING Ingalena Andersson

ÄT RÄTT MÅ BÄTTRE! - Anna Skipper och Bert Karlsson - Heja Sverige AB 2008 -

Kartonnage i mycket gott skick. Signerad av Bert Karlsson.

Med skenande matpriser, miljöpåverkan och bantningskurer är det svårt att hitta rätt bland alla val, tips och varningar. Den felaktiga menyn många lever efter orsakar också en uppsjö av våra vanligaste folksjukdomar som cancer och hjärtbesvär. Men går det då att leva sunt och ändå hitta en glädje i vardagen? Såklart det gör! Med en blandning av tips, intressanta fakta om bland annat sjukvård och sjukdomar och en uppsjö av goda och nyttiga recept från Anna och några av Sveriges bästa kockar är detta boken för alla som önskar ett hälsosammare liv.

MANSBANTNING Första boken om män och fetma - Ingalena Andersson och Bengt Michanek - Ordupplaget 1998 - Häftad i mycket gott skick.

En bok om bantning avsedd för män. Hos män är övervikt inte enbart en kosmetisk fråga, utan innebär uttalade medicinska risker. Övervikt hos kvinnor är inte i samma utsträckning farlig. Boken innehåller inga "mirakelmetoder" utan sakliga råd om kost och motion. De psykologiska problem som övervikten kan medföra tas upp. Det finns också flera recept på lättlagad och kalorisnål mat.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 312736963

Visningar 2 683

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ÄT RÄTT MÅ BÄTTRE! Anna Skipper Bert Karlsson + MANSBANTNING Ingalena Andersson

Pris

170 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 187 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?