Beskrivning

Skorzeny - Europas farligaste man, av Otto Skorzeny

Otto Skorzeny kom från nästan ingenstans men hamnade snart på allas läppar efter den lyckade fritagningen av Mussolini från fängelset i de italienska bergen. Han sögs snabbt in i maktelitens innersta kretsar och mötte alla av rang i Hitlertyskland.

Skorzeny kallades för Hitlers "enmansmirakelvapen" eller "Europas farligaste man" och blev chef för specialförbandet "Friedenthal". Låg det någon sanning i att han skulle kidnappa Eisenhower i Paris? Hur nära var han att kidnappa Tito? Var det han som flög Hitler från Berlin till alpfästningen i Österrike? Läsaren får här ta del av Skorzenys egna ord. Boken utkom första gången på svenska 1952 och är en nyöversättning, reviderad och utökad med kartor och bilder.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är illustrerad med svartvita fotografier och kartor.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 235/170 mm
Ryggbredd ca 28 mm
Vikt ca 950 gram
Sidantal 391
Författare Otto Skorzeny
Förlag Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (SMB)
Utgivningsår 2012
Språk svenska
ISBN 91-86837-05-1

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632802449

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:46

Skorzeny - Europas farligaste man

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen